Om mig

Om mig

 

Som mentor er det min fornemmeste opgave, at lytte til min klient og vejlede ud fra min egen erfaring og det jeg har lært på mine uddannelser.

Mit navn er Tina Kristensen jeg er 56 år gammel og gift med min 2 mand. Jeg har 2 børn og 2 bonusbørn, og disse børn betyder meget for mig.

Jeg bor i Aalborg og har altid boet i Aalborg jeg er født og opvokset i aalborg af en arbejderfamilie.

Jeg er igennem hele min skoletid blevet mobbet i skolen og jeg tror at det er derfor at mit hjerte banker for, at hjælpe de sårbare og ensomme og psykisk syge mennesker, der har en hård baggrund med sig. Samt at hjælpe dig der er trøstespiser,da det er tit og ofte de mentale problemer er med til at trøstespise.

Jeg ved om nogen, hvad det betyder for ens liv hvordan ens barndom og skoletid påvirker helt ind i voksenlivet, og hvis man ikke får professionel hjælp kan der være en skade, der er svær at rette op på

 

 

 

 

.

Arbejde med mennesker.

Jeg elsker at arbejde med mennesker som er sårbare og evt har en psykisk sygdom f.eks depression, angst og stress, da jeg selv har været der og har prøvet det på egen krop.

Der er ikke nogen mennesker der skal lide og ikke få den hjælp de har brug for, og også til at skabe en sund kost. Det er svært at bevare en optimisme til at leve sundt, når man har det skidt med sig selv, så er det nemmere at spise noget sødt, det giver et øjeblikkeligt kick.

Mine uddannelser:

uddannet social og sundhedshjælper år 2008

uddannet social og sundhedsassistent år 2011

Uddannet kostvejleder år 2008

Uddannet fysiologisk massør år 2007

Grund Kursus i pilates år 2011

Grundkursus i kranio sakral terapi år 2010

kursus i aktiv sportsernæring år 2013

Uddannelse til kostpilot ( i gang med nu) år 2020

Samarbejder med https://alternativ-vejviser.dk, hvor vi sammen vil skabe en portal med et udsnit af de danske alternative behandler her i maj måned 2020.

Jeg har i mine yngre dage og dengang jeg var gift 1 gang deltaget i mange kurser og uddannelser, og det signalere, at jeg manglede noget at gå op i. Noget jeg kunne sige, at jeg var god til.

Derfor ved jeg også hvad det vil sige, at føle sig anerkendt for det man laver og lever af som job og hvordan man er som person.

Man bliver den person man bliver formet til som barn, der er ikke nogen der er født med et psykologisk problem, det stammer andre steder fra.

Med den her baggrund er det signal til mig om at det er mennesker med psykisk sårbarhed jeg skal arbejde med, og det kommer også til at ske.

Om mig som mentor, håber jeg på et godt samarbejde.

MVH

Tina Kristensen