Få en gratis afklarende samtale.

Tilmeld nyhedsbrevet her

Bliver du nemt ked af det og lader dig gå på af andre menneskers sindstilstand, altså hvordan de har det?.

Så kan du nemt få en mulighed for en gratis afklarende samtale Book mig her!

Du kan sikkert mærke, at stemningen er spændt og du lader dig påvirke af det, ja så er du ikke alene. Vi er mange der er sensitive og ville sådan ønske at der var et sted, hvor du kan henvende dig og få hjælp.

Det kan du her hos mig, da jeg er ved at opbygge et fællesskab for os sensitive mennesker et forum, hvor vi kan chatte med hinanden og snakke med et andet menneske der forstår dig fuldt ud.

Bliver du frustreret og oprevet ved for mange stimuli?

Du kender det sikkert godt, at du bliver særligt sensitiv  og frustreret og oprevet ved for mange stimuli, og ved ikke hvad du skal gøre, fordi det stiger dig til hovedet, og gøre det svært for dig at være i situationen. 

Som særligt sensitiv har man mere brug for ro end andre mennesker for at undgå overstimulering. Mange sensitive sørger derfor for at have tid alene, hvor de slapper af. Der skal ikke så mange sociale aktiviteter til, før man er nødt til at trække sig og være alene. Netop den mulighed giver så også mulighed for at række ud for du skal ikke sidde alene med din sensitivitet og jeg ved godt det er svært at række ud til et menneske du ikke kender. Men der er nogle ideer til hvordan, du kan komme igennem det.

Hvad skal du gøre ved din sensitivitet?

Der er selvfølgelig ikke forkert i at være sensitiv, men det er vigtigt at du anerkender at du har den egenskab, for det er en god egenskab at have.

Det er ikke sådan at du skal hjælpe andre, uden at hjælpe dig selv, snare tværtimod, det er nu du skal tænke på dig selv.

Du skal arbejde med personlig udvikling, det er vigtigt ellers brænder du ud og går ned og det ønsker hverken jeg eller dine omgivelser.

Du kan følge med her på siden, hvor jeg løbende vil opdatere siden med kurser jeg vil udbyde og du kan altid blive skrevet op, så du får besked når der sker noget nyt, så er du ikke alene og du føler dig tryg da dem du er sammen med, er i samme båd som dig.

Derfor kan du lige nu tilmelde dig mit nyhedsbrev, og du vil få en gratis afklarende samtale med mig

Jeg håber at se dig og klik her

Få et positivt udbytte

Mit mål er at skabe en positiv energi og min vejledning af dig, er baseret på egen erfaring, samt kurser indenfor psykologi, som jeg løbende deltager i. 

For mig er psykologi noget der interessere mig rigtig meget, og jeg er også god til at “læse” andre mennesker og hvordan de har det, den evne har jeg haft i mange år, og nu som 58 årige kvinde, rækker jeg ud til dig mand som kvinde, som er sensitiv.

Chatforum

Jeg opretter et chatforum, hvor du kan chatte med andre i samme situation som dig. Du skal tilmeldes ( gratis selvfølgelig, det er kun din mailadresse jeg skal bruge) for at sikre at alle har de samme problemcentret områder og at vi er alle i samme båd og hjælper hinanden.

Jeg vil have at det foregår i en ordentlig tone her i chatten og hvis det ikke sker, bliver man logget ud.

kurser

Her vil du kunne se en kort beskrivelse af de kurser jeg har på hylderne.

medlemsklub

Her vil du finde information om den kommende medlemsklub, som du kan melde dig ind i.