Velkommen til min blog

Hej

Du er en kvinde der føler dig psykisk sårbar og bare ønsker at gennemføre en livsstilsændring, uden at føle dig sårbar både fysisk og psykisk.

Jeg kan bl.a tilbyde en brevkasse Sundt indtags brevkasse, hvor du kan skrive i, og med tiden kommer der en medlemsklub, og kurser indenfor selvudvikling.

Det skal være nu, du indføre din livsstilsændring, du er motiveret for at gå i gang med projektet, ellers var du nok ikke her formentlig . Du kan føle dig psykisk sårbar på flere måder, og den måde du føler det på, kan være forskellig fra andre, men det er ingen hindring for hjælp.

Vi reagere alle forskelligt på det at være psykisk sårbar, der stopper os fra at gå i gang med en livsstilsændring. Det kan være som beskrevet ovenfor, at du er psykisk sårbar.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Det jeg kan hjælpe med er i første omgang at vi har en personlig 1:1 vejledning, som er gratis for dig det koster kun din mailadresse Få en gratis afklarende samtale.

Jeg har den 3/7-22 gennemført et kursus i positiv psykologi vejledning, så jeg det faglige på plads, plus min egen erfaring.

Du skal også vide, at det at gennemføre en livsstilsændring ikke sker over night og kræver personligt arbejde.

Men jeg står altid klar til at hjælpe dig, og jeg er ikke længere væk en besked på mail, eller skriv i min brevkasse.