Er du sensitiv/ensom?

Velkommen til sundt indtag

ER DU SENSITIV/ensom?.

Prøv at visualisere hvordan du har det, når du tænker på noget negativt?

Ja du bliver sikkert ked af det og kroppen spænder op, og du bliver irritabel og ikke særlig rar at være sammen med.

Nej det er ikke en rar følelse at have, og den har du sikkert tæt og giver din ensomhed skylden for det.

Men hvad med at vende den negative tankegang til nogle sunde og positive følelser.

Så prøv lige nu at visualisere med lukkede øjne, hvordan du har det nu, hvor du tænker på en god på en god oplevelse du har haft. Det kan være da du blev forelsket, hvordan havde du det, slappede du mere af og smilte du ?

Du tænker at folk kan se på dig, at du er glad og det er du for øvrigt ligeglad med.

Så bliv en del af sundt indtag fællesskab.

Kender du det med at du er sensitiv og har negative tanker om dig selv, og det går dig rigtig meget på.

Oplever du nogle af følgende udsagn?:

  • Jeg er sur og negativ i dag.
  • jeg er frustreret
  • jeg er ikke selskabelig i dag
  • jeg vil bare være mig selv.
  • Jeg har ondt af mig selv.
  • jeg er energiforladt.

Du tænker sikkert, at man kan da ikke være glad og positiv hele tiden, så det er naturligt at være negativ en gang imellem.

Ja det er rigtigt, men det er ikke sundt for kroppen og dine omgivelser, at du har det skidt, for det har du er sensitiv.

Så kan jeg hjælpe dig, men jeg er hverken psykolog eller coach, men det jeg giver dig er det jeg har med mig af egen erfaring.

BAGGRUND

Jeg lever i dag i et ægteskab med en mand der er psykisk ustabil og har meget negative tanker og det giver også mig negative tanker og gøre mig sensitiv. Men jeg kan så abstrahere fra det og se positivt på det hele.

Men må indrømme, at jeg har været langt nede det sidste lange stykke tid, og ved derfor hvordan du har det. Sammen får vi dig på højkant igen, og det vil glæde mig, at se dig blive transformeret til det positive og glade menneske du drømmer om, at blive.

Så grib muligheden nu for at få en gratis afklarende samtale med mig i dag, og vi ser om vi kan arbejde sammen.

Er du fristet, så bedre nu end i morgen, for i dag kommer ikke tilbage./

Services

Kurser

Jeg udbyder løbende kurser for dig der der gerne vil tages i hånden og få bugt med din sensitivitet/ensomhed. Bare det at vide, at der er andre der er en del af fællesskabet ved at være på kursus sammen om det samme tema. Det vil gøre det nemmere at erkende at du skal gøre noget ved det du føler.

Freelanceopgaver

Du kan som lille eller mellemstor virksomhed booke mig til bl.a at give dine medarbejder der føler sig ensomme på til at komme videre. Jeg har selv oplevet ensomhed på mine arbejdspladser, hvor jeg har været ansat og det brænder jeg for at hjælpe andre med.

1:1 vejledning

En vigtig del af en personlighedsudvikling, som det er når der arbejdes med ensomhed og sensitivitet. Det er nogle meget følelsesladet områder, jeg berøre her, det ved jeg godt, det er også derfor jeg tilbyder 1:1 vejledning, hvor der kun er dig og mig, der taler sammenog jeg har 100% tavshedspligt.