Blog

Du er motiveret til at gå i gang med den transformation og du vil derfor få guides og mulighed for at deltage på online kurser.

Velkommen til sundt indtags blog, der handler om, at hjælpe dig der ønsker at ændre din livsstil både fysisk og psykisk.

Det er i øjeblikket meget populært, at gå i gang med at ændre ens livsstil, og det er et stort arbejde, der ikke sker over night, men noget der tager tid.

Derfor henvender jeg mig, også til dig der er kvinde 45+, hvor du er psykisk sårbar og ønsker brændende at ændre din livsstil nu hvor børnene er fløjet fra reden og hvor du er hvor du skal være, forstået på den måde, at du er i livets bedste fase, hvor du kan fokusere på dig selv.

Du er motiveret til at gå i gang med den transformation og du vil derfor få guides og mulighed for at deltage på online kurser.

Hvad skal du gøre?

Du kan som det første gøre det, at du kan få en gratis afklarende samtale ved at klikke her og det koster kun din email Få en gratis afklarende samtale.

Det at vælge, at få en gratis afklarende samtale er den første spæde start på vores samarbejde og jeg vil gøre alt for dig, og for en god ordens skyld, vil jeg informere dig om, at jeg vejleder dig ud fra egen erfaring, samt min positiv psykologi vejleder kursus ( 3/7-22).

Jeg er ikke uddannet psykolog, men jeg tror fuldt og fast på, at egen erfaring er mindst lige så god, og jeg går i dybden med dig som interessere dig for dit eget helbred både fysisk og psykisk.

Den fysiske del af livsstilsændringen er bl.a kostomlægning til en sund kost med motion, da det giver energi til, at gøre det der skal til på det psykiske plan.

Kosten er din vej til en god livsstilsændring, så der er meget at tage fat på, men bare rolig vi tager et skridt ad gangen, og du bliver vejledt hele vejen igennem processen.

Jeg håber at vi får et godt samarbejde., se mere om mig i Om mig.

Tina Kristensen

Sundt indtag