Reading Time: 3 minutes

Hej

Slankehomeparty.

Jeg hjælper kvinder over 35 år til et varigt vægttab, så de kan opnå et liv som de drømmer om sammen med børn og familie, uden at skulle bruge timevis i motionscentret og lave om på deres kost.

Jeg har fokus på 1 ting af gangen

Her er hvad jeg har fokus på.

I love life

Om mig

Jeg er uddannet kostvejleder og har et kursus i aktiv sports ernæring, hvor jeg har lært at sammensætte kostplaner og forløb til dig der ønsker et varigt vægttab.

Jeg lancere et koncept der hedder slankehomeparty, det betyder, at jeg køre ud og holde parties lidt a la homeparty.

Jeg er 56 år og uddannet social og sundheds assistent, og jeg arbejder til dagligt som aftenvagt på et plejehjem.

Slankehomeparty.

Drømmer du om, at du sammen med dine veninder/venner og/eller kollegaer vil tabe jer ellr bare blive lidt mere sunde?. Du har en travl hverdag og du kan ikke finde tid til, at være aktiv og mødes med andre udenfor dit hjem.

Du har små børn eller bare ikke enrgi til at komme ud, og du ved godt at du skal tabe dig fordi du ellers risiskere at få livsstilsygdomme

Så er der gode nyheder fordi jeg er ved at starte et slankekoncept op, hvor jeg kommer hjem til dig, hvis du kan samle 3-4 andre veninder/venner, der vil være med sammen med dig.

I kan så sammen hjælpe og støtte hinanden, men konceptet er ikke klar endnu, så hvis du vil høre mere når jeg bliver klar så skriv dig på listen via ovenstående link, så kontakter jeg dig når jeg er klar.

Du kan forvente at du/i sammen går igennem et 5 ugers forløb,hvor vi mødes 1x om ugen på skift imellem jer.

Jeg håber du vil være med

Jeg bor i Aalborg. så det skal være i aalborg området, for jeg kommer ud til dig.

Mest anvendte spørgsmål

Spørgsmål flest har spurgt om

Selvfølgelig, du kan vælge imellem 2 forløb som lige for tiden foregår online.

Du skal være sammen med flere af dine veninder fordi at være en del af et fællesskab, er det der motivere bedre til, at komme i mål

Formålet med slankehomeparty er, at jeg gerne vil inspirere til at man hjemme er mest tryg. Derfor er det nemmere at indføre nye tiltag i din kost og dermed dit liv. Derhjemme er du selvfølgelig mest tryg