Reading Time: < 1 minute

Medlemsklubben Sund circle.

Drømmer du om, at du sammen med dine veninder/venner og/eller kollegaer vil tabe jer ellr bare blive lidt mere sunde?. Du har en travl hverdag og du kan ikke finde tid til, at være aktiv og mødes med andre udenfor dit hjem.

Du har små børn eller bare ikke enrgi til at komme ud, og du ved godt at du skal tabe dig fordi du ellers risiskere at få livsstilsygdomme

KOM MED FOR 47 KR PR MÅNED.

Så er der gode nyheder fordi jeg er ved at starte et slankekoncept op, hvor jeg kommer hjem til dig, hvis du kan samle 3-4 andre veninder/venner, der vil være med sammen med dig.

I kan så sammen hjælpe og støtte hinanden, men konceptet er ikke klar endnu, så hvis du vil høre mere når jeg bliver klar så skriv dig på listen via ovenstående link, så kontakter jeg dig når jeg er klar.

Du kan forvente at du/i sammen går igennem et 5 ugers forløb,hvor vi mødes 1x om ugen på skift imellem jer.

Jeg håber du vil være med

Jeg bor i Aalborg. så det skal være i aalborg området, for jeg kommer ud til dig.

Fyrkildevej 124 st tv, Aalborg øst
Denmark