Velkommen til sundt indtag.

Reading Time: 3 minutes

Velkommen til sundt indtag

Sundt indtag er en lille slankekonsulentvirksomhed som hjælper små og mellemstore virksomheder med at hjælpe medarbejder der døjer med overvægt som brændende ønsker at kosten ikke skal styre dem. Dine medarbejder kommer til at lære at komme rigtigt i gang med at få sunde vaner i kosten, så de ikke tager yderligere på i vægt.

Det skal ikke være en sur pligt at ændre kostvaner og det kan ligeså godt foregå når man er på arbejde, ja jeg tror ligefrem at det er en stor fordel, at man er sammen med ligesindede kollegaer i rejsen henimod at undgå at kosten styre hverdagen.

 

 

Hos mig får du:

Jeg går meget op i at du får den kost du drømmer om, og at det sådan at dine kollegaer kan være med i en kostomlægning.

Jeg har ikke en bestemt retning jeg går i min kostvejledning, det er baseret på det du fortæller mig og sammen lægger vi en plan der fungere for dig.

Du har prøvet nok nu, og har igennem længere tid gået og overvejet om det er nu, du skal i gang med den kostomlægning, så kosten ikke længere styre dig.

Hvis du er blevet interesseret er du altid velkommen til, at booke en gratis 30 minutters kostvejledning for, at se om vi er et match og om du vil/kan samarbejde med mig.

 

Tarotlæsning

Jeg tror på det spirituelle er en god måde, at få hjælp på. Jeg er selv meget spirituel og jeg har en stor interesse for at læse tarot for andre mennesker.

Jeg har her i det sidste årstid studeret tarot og nu er tiden kommet til, at jeg vil tilbyde dig, at prøve at få prøvet en læsning.

En tarotlæsning foregår på den måde, at når du har købt din læsning, så stiller du mig et “hv” spørgsmål. 

Så får jeg et svar fra universet og det er svaret til dig, som du efterfølgende får tilsendt.

Hvis dette har vakt din interesse kan du book mig til en læsning nedenfor.

Services

Kurser

Jeg udbyder løbende kurser for dig der der gerne vil tages i hånden og få styr på den kost. Bare det at vide, hvad du med god samvittighed kan spise, det er dejligt befriende. 

Freelanceopgaver

Du kan som lille eller mellemstor virksomhed booke mig til bl.a at give dine medarbejder massage. Medarbejder der er glade er sunde medarbejder som yder mere. Kontakt mig for et uforbindende tilbud.

1:1 vejledning

En vigtig del af en kostomlægning er, at man kan snakke med nogen der har prøvet det og som har en faglig viden. Det er det som du får tilbudt ved en 1:1 vejledning hos mig. Jeg tager dig i hånden igennem hele processen og når det bliver svært. Hvis du er ejer af en elle eller mellemstor virksomhed og gerne vil give dine medarbejder muligheden for at blive mere sund, er det og en en mulighed at lave gruppevejledninger. Kontakt mig for et uforbindende tilbud.