Velkommen til sundt indtag.

Reading Time: 2 minutes

ER DU SENSITIV?.

Kender du det med at du er sensitiv og har negative tanker om dig selv, og det går dig rigtig meget på.

Oplever du nogle af følgende udsagn?:

  • Jeg er sur og negativ i dag.
  • jeg er frustreret 
  • jeg er ikke selskabelig i dag
  • jeg vil bare være mig selv.
  • Jeg har ondt af mig selv.
  • jeg er energiforladt.

Du tænker sikkert, at man kan da ikke være glad og positiv hele tiden, så det er naturligt at være negativ en gang imellem.

Ja det er rigtigt, men det er ikke sundt for kroppen og dine omgivelser, at du har det skidt, for det har du er sensitiv.

Så kan jeg hjælpe dig, men jeg er hverken psykolog eller coach, men det jeg giver dig er det jeg har med mig af egen erfaring.

BAGGRUND

Jeg lever i dag i et ægteskab med en mand der er psykisk ustabil og har meget negative tanker og det giver også mig negative tanker og gøre mig sensitiv. Men jeg kan så abstrahere fra det og se positivt på det hele.

Men må indrømme, at jeg har været langt nede det sidste lange stykke tid, og ved derfor hvordan du har det. Sammen får vi dig på højkant igen, og det vil glæde mig, at se dig blive transformeret til det positive og glade menneske du drømmer om, at blive.

Så grib muligheden nu for at få en gratis afklarende samtale med mig i dag, og vi ser om vi kan arbejde sammen.

Er du fristet, så bedre nu end i morgen, for i dag kommer ikke tilbage.

Services

Kurser

Jeg udbyder løbende kurser for dig der der gerne vil tages i hånden og få styr på den kost. Bare det at vide, hvad du med god samvittighed kan spise, det er dejligt befriende. 

Freelanceopgaver

Du kan som lille eller mellemstor virksomhed booke mig til bl.a at give dine medarbejder et kosttilbud, der er til at føle på. Da du får en gruppe glade medarbejder.

1:1 vejledning

En vigtig del af en kostomlægning er, at man kan snakke med nogen der har prøvet det og som har en faglig viden. Det er det som du får tilbudt ved en 1:1 vejledning hos mig. Jeg tager dig i hånden igennem hele processen og når det bliver svært.